Termeni si conditii

Termenii si conditiile de utilizare sunt aplicabili site-ului www.cafebarselect.ro. Vizitarea sau cumpararea produselor de pe acest website, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest Site confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. Dreptul de proprietate al acestuia ii revin in totalitate firmei Cafe Bar Select Srl avand cod de inregistrare fiscala RO566183, inregistrata la registrul comertului cu nr. J06/518/1991

LICENTA DE ACCES PE SITE
www.cafebarselect.ro iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptant situatiile in care Goodrinks Service Srl isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul cafebarselect.ro si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al Goodrinks Service Srl poate interzice in orice moment accesul pe site al oricarei persoane fara a obligatia de a motiva aceasta decizie.

DESCRIEREA PRODUSELOR
Cafebarselect.ro foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale, insa nu va garantam acuratetea in totalitate a informatiilor, iar fotografiile din site au titlu informativ. Puteti comanda orice fel de bauturi in functie de dorinta dvs. si in functie de disponibilitatea de pe stoc.

PRETUL PRODUSELOR
Fiecare produs afisat spre comercializare este insotit de pret. In functie de cerintele clientului, la cererea expresa a acestuia clientul va fi contactat telefonic si i se va comunica pretul final pentru produs. In cazul in care clientul nu poate fi contactat telefonic comanda poate fi anulata fara alte instiintari. Cafe Bar Select Srl isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile comercializate.

Livrarea:
Cafe Bar Select livreaza comenzile intr-un interval de maxim 2 ore in municipiul Bistrita contra unei taxe de 5 lei, sau in maxim 48 de ore in toata Romania. Pentru comenzile mai mari de 300 lei nu se percepe taxa de curierat in municipiul Bistrita.

GARANTII:
Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. Imposibilitatea de a accesa site-ul nostru de catre utilizatori nu cade sub raspunderea noastra. Cafe Bar Select rezerva dreptul de a modifica, sterge sau completa continutul acestui site fara a anunta utilizatorii in prealabil.

Legalitate:
Site-ul cafebarselect.ro functioneaza conform legilor Statului Roman. Pentru orice reclamatie puteti sa accesati site-ul oficial ANPC