Despre Noi

Cel mai mare depozit de bauturi din Bistrita

Societatea  comerciala CAFE BAR SELECT SRL din Bistrita a fost constituita in anul 1991, in perioada de debut a privatizarii activitatilor din comert. Comercializam peste 1500 de produse medium si hide market, sortimente de bauturi alcoolice sau nealcoolice si energizante.

Firma beneficiaza de clienti precum baruri, restaurante, cluburi, benzinarii, magazine alimentare, cafenele si persoane fizice ce organizeaza nunti, petreceri sau botezuri.

Comanda online orice bautura, iar noi o livram in maxim 2 ore in Bistrita

Cafe Bar Select ofera tuturor clientilor posibilitatea de a comanda online prin intermediul site-ului cafebarselect.ro toata gama de bauturi oferind serviciul de livrare in maxim 2 ore in Bistrita, sau 24 de ore in toata Romania.

Pentru a vedea intreaga gama de produse comercializate va asteptam cu drag la magazinul The Drinks Store din Str. Calea Moldovei nr. 46D. Magazinul The Drinks Store debuteaza cu cele mai mici preturi din oras si cu multe oferte speciale.

Returneaza produsele neconsumate !

Cumpara de la Cafe Bar Select bauturi pentru nunta si evenimentele speciale din viata ta! Preluam inapoi orice produs cumparat de la noi, cu conditia sa fie in ambalajul original si nedesfacut.

De asemenea iti oferim consultanta in alegerea bauturilor si in stabilirea cantitatilor in functie de eveniment sau numar de invitati.

Informatii de contact

Adresa: Str. Grigore Pletosu, nr. 68, Bistrita
Telefon: 0729.881.216 sau 0263.214.080
Email:  office@cafebarselect.ro