Absolut Unique 1l

Preţ: 77,50
Livrare gratuita la comenzi peste 300 RON
Livrare in maxim 2 ore in Bistrita
Categorie:  vodka
Disponibilitate:  În Stoc

cafebarselect

Absolut Vodka este făcută numai din cereale suedeze, crescute în câmpiile bogate din sudul Suediei, în urma unei experiențe de mai bine de 400 de ani.În urma procesului de distilare, se obține un procent minim de impurități, păstrându-se, totuși, specificul cerealelor folosite.
Pentru a se asigura în permanență o calitate superioară, fiecare strop de Absolut Vodka este produs în distileriile aflate în orașelul Ahus, din sudul Suediei.Absolut Vodka a fost inventată de Lars Olson Smith, "Regele Vodcii " care controla, la un moment dat, o treime din toată producția de vodkă a Suediei. În 1879, el a lansat un nou tip de vodcă numit "Vodka Absolut Pura", produs prin utilizarea unei metode de distilare revolutionară  numită"rectificare". Această metodă este în continuare folosită pentru producerea de Absolut Vodka.
La aniversarea unui centenar, în 1979, s-a hotărât relansarea mărcii cu numele Absolut Vodka. Această nouă marcă și-a construit rapid o reputație internațională pe baza excelenței și caracteristicilor ei de înaltă performanță. Astfel evoluția ei a devenit un fenomen mondial.

Produse înrudite

Etichete:   Absolut Unique 1l